Albert sanahuja

Em dic Albert Sanahuja Castañeda, tinc 33 anys i soc mestre d’educació infantil des de fa 12 anys passant per totes les especialitats: psicomotricitat, anglès, música, grafomotricitat, robòtica infantil, iniciació informàtica (IPAD). Actualment tutor de P3 i coordinador del departament TIC al Col·legi Pare Manyanet de Reus.

​Vaig estudiar el cicle formatiu de grau superior en educació infantil a l’Institut Gaudí de Reus. Graduat en educació infantil a la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR). Posteriorment he obtingut per part de la Conferencia Episcopal Española la declaració Eclesiàstica de competència acadèmica (DECA).

M'he format en eines de Google Workspace sent reconegut per Google com a Google for Education Certified Trainer, en eines d'Apple per Ipad i per Mac, esdevenint Apple teacher i també en eines de Microsoft, com ara Peardeck, Flipgrid o Wakelet, aconseguint el Microsoft Educator Innovator. També m'he format i utilitzo a l’aula altres aplicacions educatives com ara Genially, Edpuzzle, Classdojo, Explain Everthing, Symbaloo, Wakelet, entre d'altres.

M'apassiona la docència en general, sobretot educació infantil. Crec que en aquesta etapa es forma la base de qualsevol ser humà. Defensor de la innovació pedagògica i

  • Youtube
  • Twitter
  • Icono negro LinkedIn

de les metodologies actives d'aprenentatge on l'alumne és el protagonista, adaptant-nos nosaltres, els mestres, a les seves necessitats. Per altra banda la tecnologia aplicada en el món de l’educació m’interessa molt i crec que el futur del procés d'ensenyament-aprenentatge passa per actualitzar-nos en aquest sentit.​

La formació permanent és un pilar fonamental en la noves estructures educatives i per això en soc molt partidari. Els docents som els primers que hem de donar exemple en la importancia del "Lifelong learning", investigant noves metodologies i portar-les a terme a l'aula. La immersió en aquest món m’ha captivat i estic constament buscant, descobrint i provant les noves eines i metodologies per poder-les aplicar amb seguretat. 

Al centre on treballo, actualment com a coordinador TIC, gestiono i tinc coneixements avançats en l'administració de diferents panells de gestió com per exemple: Google, Mobile Guardian, Aerohive, Apple School Manager, Jamf School. També gestiono i he creat diferents pàgines web 2.0, amb Joomla, Wordpress, Wix … treballant amb diferents hostings i servidors. Encarregat de gestionar les xarxes socials (twitter, facebook, linkedin, instagram entre d'altres) i crear el contingut audiovisual publicat.

La robòtica educativa també és un punt a potenciar a les escoles i és per això que conec diferents plataformes i robots que es poden utilitzar per dur a terme un procés d'implementació general als centres educatius on la programació i la robòtica estigui present curricularment en totes les etapes educatives des de ben petits fins als més grans.

​Pel que fa a les metodologies actives d'aprenentatge m'he format al Col·legi Montserrat de Barcelona sobre intel·ligències múltiples, treball cooperatiu, cultura de pensament: rutines i destreses, projectes de comprensió, metodologies actives d'aprenentatge, rúbriques i portfoli.

 

Si voleu saber més sobre tota la formació que he realitzat a sota especifico tots els cursos dels quals m'he certificat al llarg de la meva carrera professional. 

Experiència

Estudis

Llicències i certificacions

ContactE

Envia'ns un correu, emplena el formulari o truca'ns per a concertar una cita presencial o telemàtica.

​​

Tel: 679 53 30 19

Tel: 680 63 45 45

eduactivat@gmail.com

  • Icono negro LinkedIn

© 2020 Eduactiva't. Dissenyat per Ramon Batlle i Albert Sanahuja