top of page

aplicacions educatives

destornilladores

caixa d'eines

Presentació i pràctica de diferents aplicacions educatives per a realitzar presentacions amb interacció amb l'audiència, mapes mentals, infografies, gamificació, flipped classroom... 

gimp.png

edició imatge i cartelleria

Aprèn a utilitzar eines d'edició d'imatge com GIMP, Photoshop o Canva.

246x0w.png

idoceo

Quadern del professor per a Ipads: Quadern de notes amb rúbriques integrades, horari i programació diàries, planell de classes...

ed.png

edpuzzle

Inverteix la teva classe. Flipped Classroom. Aprèn a utilitzar a fons Edpuzzle,una eina excel·lent per a realitzar classe invertida.

New Project (2).png

explain everything

Aplicació per a realitzar vídeos de presentacions i explicacions per als alumnes, molt útil per metodologies de flipped classroom.

genially-icon.png

GENIALLY

Trasforma les teves presentacions en interactives i professionals, crea paisatges d'aprenentatge, infografies, cartells, escape rooms... tot això i més són potencialitats d'aquest programa gratuït i en línia. 

we.png

wevideo

edició de vídeo

Aprèn a editar vídeos i a ensenyar als teus alumnes com editar-los mitjançant Wevideo, programa que permet l'edició cooperativa.

New Project (1).png

flipgrid

Flipgrid és una eina online per tal de realitzar activitats o debats  en vídeo i que et responguin els teus alumnes també utilitzant vídeos, fomentant la discussió online sobre algun tema concret.

reunión

cursos a mida

Totes les propostes són genèriques però cada centre o grup presenta una realitat diferent, per això, oferim cursos que s'adeqüin a les vostres necessitats.

Contacteu amb nosaltres. Ens podem reunir presencialment o telemàtica i personalitzar el curs segons les vostres necessitats.

Tots els cursos disposen d'una bossa d'hores posterior  per a consultes i assesorament.

Contacte
bottom of page