top of page

Cursos google

google.png

gsuite bàsic

Aprendrem a utilitzar  el Chrome, Drive, Gmail, Calendar i també les eines d’edició de documents: Google docs, Google sheets, Google slides, Google Forms,Classroom...

google (3).png

gsuite administració

Consola d'adminstració de Google, i Google Vault. T'expliquem com  gestionar l'organització electrònica del teu centre.

reunión

cursos a mida

Totes les propostes són genèriques però cada centre o grup presenta una realitat diferent, per això, oferim cursos que s'adeqüin a les vostres necessitats.

google (1).png

gsuite avançat

Google Sites, Fulls de càlcul, Jamboard, Science Journal, Keep, Youtube, Edició, Meet, Hangouts, Google Earth, Expeditions  i altres.

Extensions i complements que us poden ser d'utilitat i repàs, si cal, d'eines bàsiques de Gsuite.

google (4).png

chromebooks

Els chromebooks són una bona eina si heu implantat Gsuite a les vostres aules, aprèn a utilitzar-los i a treure'n el màxim rendiment.

google (2).png

classroom

Curs específic de Google Classroom. Es recomana complementar-lo amb curs Gsuite bàsic si no se'n tenen coneixements previs. 

paresimares.png

classroom o gsuite pares i mares

Ponències o formacions sobre funcionament de Google Classroom o G Suite per a pares i mares, ajuda a tota la comunitat educativa a treure el màxim partit d'aquestes eines, també als pares.

Contacteu amb nosaltres. Ens podem reunir presencialment o telemàtica i personalitzar el curs segons les vostres necessitats.

Tots els cursos disposen d'una bossa d'hores posterior  per a consultes i assesorament.

Contacte
bottom of page