top of page

política de privadesa

1. Quina informació recopilem?

Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que introduïu en el nostre lloc web o ens proporcioneu d'una altra manera. Informació d'identificació personal (adreça de correu electrònic, informació de contacte, comunicacions, comentaris, suggerències o recomanacions). Podem utilitzar eines de programari per medir i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d’interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina.

2. COM recopilem la informació?

Recopilem informació a través de correu electrònic: eduactivat@gmail.com, a través del formulari de contacte o a través de la subscripció o registre com a usuari al nostre lloc web o al nostre blog.

3. Amb quina finalitat recopilem informació?

La finalitat de la recollida de dades  és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb els nostres Usuaris. D'aquesta manera, farem servir les seves dades per a atendre els dubtes o la informació que ens hagin requerit, gestionar les seves sol·licituds i garantir-li una experiència que respecti els màxims estàndards.

El correu electrònic des del qual ens escrigui al nostre correu, l'utilitzarem per remetre-li informació relacionada amb els dubtes o inquietuds que ens hagi plantejat o per a fer els tràmits o ajudar-lo amb els tràmits que necessiti.

En cap cas rebrà informació de tercers sense haver-li informat i sol·licitat el seu consentiment exprés prèviament, vetllant d'aquesta manera per complir amb els paràmetres de la normativa europea; ni es realitzarà cap tipus de transferència internacional que tingui com a objecte les seves dades de caràcter personal.

També podrem utilitzar les seves dades amb fins de publicitat i de prospecció comercial, si mostra el seu consentiment de manera expressa en el moment indicat.

Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que Eduactiva't ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.

4. COM EMMAGATZEMEM i Utilitzem les vostres dades?

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com proporciona la plataforma en línia que permet vendre els nostres productes i serveis. Aquestes dades poden guardar-se mitjançant l’emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Les vostres dades sempre seran emmagatzemades en servidors segurs protegits per tallafoc.

5. COM ens comuniquem amb els usuaris?

 

Podem comunicar-nos amb tu a través de correu electrònic per a informar-te de novetats sobre la nostra empresa, informar-te de la publicació d'un missatge nou al blog, realitzar campanyes de màrqueting, promocions, actualitzacions...

6. Com s'utilitzen les cookies i altres eines de seguiment?

És important tenir en compte que els serveis de tercers, com Google Analytics i altres aplicacions  que col·loquen cookies o usen altres tecnologies de seguiment a través dels serveis de Wix, poden tenir les seves polítiques sobre com recopilar i emmagatzemar la informació. Com es tracta de serveis externs, aquestes pràctiques no estan cobertes per la Política de Privacitat d'aquest web.

7. Com pots retirar el teu consentiment per l'emmagatzematge de dades?

 

Si t'has inscrit al nostre web com usuari pots eliminar el teu usuari de dues maneres: Directament des del teu perfil, seleccionant eliminar el compte o enviant-nos un correu a eduactivat@gmail.com sol·licitant l'eliminació de les teves dades recopilades.

Si has enviat informació a través de correu electrònic o del formulari web i vols que no processem els teves dades pots enviar-nos un correu electrònic a eduactivat@gmail.com sol·licitant l'eliminació de les teves dades recopilades.

8. Modificació de la present política de privadesa.

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, per tant, és necessari que la revisis de manera freqüent. Els canvis i clarificacions tindran efectes immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si realitzéssim canvis substancials en aquesta política us notificaríem via correu electrònic conforme l'hem actualitzat.

bottom of page