Ramon batlle

Em dic Ramon Batlle Pujals, tinc 33 anys i soc professor de Secundària des de fa 9 anys. Imparteixo les assignatures de: Matemàtiques, Biologia i Geologia, Física i Química, Tecnologia i Robòtica. Actualment excerceixo de Cap de Departament de Ciències i Matemàtiques i el de Coordinador de primer cicle al Col·legi Pare Manyanet de Reus.

Vaig estudiar la Llicenciatura de Biotecnologia i la de Bioquímica, a la Universitat Rovira i Virgili on vaig rebre el premi extraordinari de final de carrera. També vaig estudiar el Màster oficial del professorat de Secundària a la Universitat Autònoma de Barcelona.

M'apassiona la docència. Sóc un gran "adepte" primerament a la innovació pedagògica i de les metodologies actives d'aprenentatge on l'alumne és el protagonista i per l'altra banda, a la tecnologia en general però, sobretot, aplicada en educació.

Crec molt en el "Lifelong learning" i en la importància per als docents de la formació continuada, d'investigar en noves metodologies i provar-les a l'aula. M'agrada i gaudeixo aprenent i és per això que contínuament realitzo formacions o investigo noves eines o metodologies per aplicar en el procés d'ensenyament-aprenentatge.

  • Twitter
  • YouTube
  • Icono negro LinkedIn

M'he format en eines de Google Workspace i he estat reconegut per Google com a Google for Education Certified Trainer, en eines d'Apple per Ipad i per Mac, esdevenint Apple teacher, i també, en eines de Microsoft, com ara Makecode o Flipgrid, esdevenint Microsoft Educator Innovator. M'he format i estic habituat a utilitzar a classe altres aplicacions educatives tals com Genially, Wevideo, Edpuzzle, Pear Deck,  Classdojo, Explain Everthing, Symbaloo, Wakelet, entre d'altres. Porto diversos anys ensenyant Robòtica a alumnes amb Lego Mindstorms EV3 i altres eines com Makey Makey o Micro:bit.

Tinc coneixements en el panell d'administració de Google. També gestiono i he creat diferents pàgines web 2.0, amb Joomla, Wordpress, Wix, php … treballant amb diferents hostings i servidors. He dissenyat programes i aplicacions per a la gestió diària dels centres educatius utilitzant Google Apps Script i creat contingut audiovisual publicat.

Pel que fa a les metodologies actives d'aprenentatge m'he format al Col·legi Montserrat de Barcelona sobre intel·ligències múltiples, treball cooperatiu, cultura de pensament: rutines i destreses, projectes de comprensió, metodologies actives d'aprenentatge, rúbriques i portfolio.

 

Si voleu saber més sobre tota la formació que he realitzat a sota especifico tots els cursos dels quals m'he certificat al llarg de la meva carrera professional. 

Experiència

Estudis

Llicències i certificacions

ContactE

Envia'ns un correu, emplena el formulari o truca'ns per a concertar una cita presencial o telemàtica.

​​

Tel: 679 53 30 19

Tel: 680 63 45 45

eduactivat@gmail.com

  • Icono negro LinkedIn

© 2020 Eduactiva't. Dissenyat per Ramon Batlle i Albert Sanahuja