top of page

robòtica

BEEBOT.jpg

BEE-BOTS

Robot educatiu per a infants de fàcil utilització, aprèn com pots fer-lo servir a les classes d'educació infantil o de cicle inicial per introduir el pensament computacional als més petits.

MAKECODE.jpg

MAKECODE

Llenguatge de programació per blocs desenvolupat per Microsoft que et permet programar diferents robots com els de micro:bit, lego mindstorms, crear videojocs arcade o que els alumnes aprenguin a programar mentre juguen a Minecraft.

2694205942_d4d86480b2.jpg

SCRATCH

Scratch junior i Scratch és un llenguatge de programació visual i per blocs que permet crear presentacions, jocs o animacions i compart-les amb la resta del món.  Als alumnes se'ls introdueix la programació i el pensament computacional de forma lúdica sense tenir coneixements profunds sobre codi.

step_three-c4a2d820b337747c7560509165464

LEGO MINDSTORMS EV3

Aprèn robòtica educativa mitjançant Lego. Aprèn a ensenyar els principis bàsics de la robòtica i diferents llenguatges de programació. Lego Mindstorms incorpora el seu propi programa de programació per blocs, però és compatible amb d'altres com ara amb scratch, makecode... Planteja'ls reptes i desenvolupa la seva autonomia i creativitat.

Contacte
bottom of page